Terug naar Klantenservice Betalen

Snel en veilig betalen met je Besteltegoed

Als je snel en veilig wilt betalen kan dat via je besteltegoed bij Graaggedaan.nl. Dit is vergelijkbaar met een prepaid beltegoed. Je krijgt een tegoed door deze op te waarderen en kunt daarna (totdat je saldo op is) direct boodschappen doen en afrekenen zonder pasje (je moet wel zijn aangemeld om bij je gegevens te kunnen).

Nadat je je hebt aangemeld op de site zie je bij het betalen van je boodschappen direct hoeveel besteltegoed je nog hebt en of dat voldoende is. Mocht je te weinig saldo hebben, dan waardeer je dat eenvoudig en veilig op via iDEAL. Je kunt met je besteltegoed betalen bij alle aangesloten verswebwinkels.

Bijkomend voordeel is, dat bij betalingen onder de €20,- met je besteltegoed geen €0,30 kosten worden gerekend. Ideaal dus, voor de kleine boodschappen!

Je besteltegoed opwaarderen en betalen - in 2 stappen
1. Je besteltegoed waardeer je op als je wilt afrekenen, je klikt dan op 'besteltegoed';
2. De eerste keer verschijnt de melding: 'Je saldo is te laag, je moet deze eerst opwaarderen'; kies een bedrag en bank en klik daarna op bestellen. Nadat je betaling akkoord is, is je tegoed opgewaardeerd en je bestelling betaald. Het saldo van je betaaltegoed zie je altijd terug op de pagina Bestellen.

Direct betalen met je besteltegoed
1. Klik op 'besteltegoed';
2. Je krijgt nu de melding: 'Je besteltegoed is: €..,-'; Klik op Betalen onderaan de pagina om je bestelling af te ronden. Je bestelling is geregeld! Het saldo van je betaaltegoed zie je altijd terug op de pagina Bestellen.