Terug naar Klantenservice

Betalen

Betaalmethoden

Je kunt bij ons je bestelling direct en VEILIG via iDEAL en via je besteltegoed bij Graaggedaan.nl betalen.

Meer over betalen via iDEAL:
Om het online betalen van producten en diensten eenvoudig te maken, hebben enkele banken de betaalmethode iDEAL ontwikkeld. Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruikmaakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. Wil je meer weten over iDEAL, klik dan hier.

Snel en eenvoudig betalen via je besteltegoed

Betalen met je eigen besteltegoed is een service waarbij je een bedrag stort op je persoonlijke “besteltegoed”. Dit is vergelijkbaar met het opwaarderen van prepaid beltegoed. Je kunt met dit saldo boodschappen doen bij alle aangesloten verswebwinkels. Je hoeft dus -mits je voldoende saldo hebt- niet meer in te loggen bij je bank om te betalen.
Je tegoed is gekoppeld aan jouw persoonlijke beveiligde account en is direct te gebruiken. Je logt in en kunt direct boodschappen doen. Nadat je bent ingelogd zie je bij het betalen je saldo en kan je deze veilig opwaarderen via iDEAL.
Het is ten alle tijde mogelijk om je besteltegoed teruggestort te krijgen. Stuur hiertoe een e-mail naar klantenservice@graaggedaan.nl. Uw restant wordt binnen 5 werkdagen retour geboekt op de door u opgegeven bankrekening.
Lees meer>.

Lukt betalen niet direct?

Meld dit dan bij klantenservice@graaggedaan.nl. Je ontvangt van ons direct het rekeningnummer waaraan je kunt betalen. Het is belangrijk om eerst contact op te nemen, omdat wij je bestelling handmatig moeten doorgeven aan de verswinkels als de betaling is mislukt.

Kortingcodes

Heb je via een van onze acties een kortingcode ontvangen? Deze kan je invullen in het veld kortingcode onderaan de kassabon, voordat je overgaat tot betalen. Je korting wordt dan direct verrekend.

Terugstorttermijn

Is er iets fout gegaan met je bestelling of betaling en wil je je bestelling teruggestort hebben, neem dan contact met ons op. We maken terugboeking dan direct in orde.