Over Graaggedaan.nl

Elke dag met liefde en passie gemaakt

Graaggedaan.nl heeft maar 1 doel en dat is iedereen het lekkerste én beste vers aanbieden. Met liefde en passie elke dag gemaakt, door honderden versdetaillisten in Nederland. Echt vers is niet te vergelijken met een massaproduct. Het beste en lekkerste vers is handwerk en wordt elke dag weer bereid met de beste ingrediënten en de lekkerste recepten. Dat is gezond, zonder overbodige smaak- en geurstoffen en dat proef je.

Met modern gemak snel besteld

Graaggedaan.nl wil vers en gezond eten voor iedereen mogelijk maken; voor drukke gezinnen, die snel en makkelijk vers willen bestellen. Maar ook voor ouderen, die bijvoorbeed slecht ter been worden, maar wel het vertrouwde stukje vlees van hun slager willen eten. Door de eenvoudige online bestelmogelijkheid, die werkt op PC, laptop, tablet en mobiel maakt Graaggedaan.nl dagelijks gezond vers eten bereikbaar voor iedereen.

Lokaal versdetaillisten en consumenten verbinden

Graaggedaan.nl verbindt lokale verswinkels met lokale consumenten. Op Graaggedaan opent een lokale versdetaillist een verswebwinkel met dezelfde producten en prijzen als in de lokale winkel. Consumenten zoeken op Graaggedaan.nl naar lokale verswinkels om bij te bestellen en zien in één oogopslag welke verswinkels het dichtst in de buurt zijn om vers bij te bestellen.

24x7 boodschappen bestellen

Lokale versdetaillisten zijn zelfstandige ondernemers met onregelmatige werktijden (een groenteman/viswinkelier staat s'morgensvroeg bij de afslag en de bakker bakt s'nachts) en hebben vaak een gezin. Begrijpelijk dus, dat die niet altijd de openingstijden van grote landelijke ketens kunnen evenaren. Door Graaggedaan.nl is dit niet langer een probleem; lokale consumenten en versdetaillisten vinden elkaar 24x7 op Graaggedaan.nl. Klanten kunnen altijd vers bestellen, ook buiten de openingstijden van de reguliere winkel. Qua bezorg- en afhaaltijden zijn er volop ontwikkelingen om ook deze later en frequenter te maken. Wensen zijn altijd welkom op klantenservice@graaggedaan.nl

Lokale, duurzame distributie

Graaggedaan.nl draagt bij aan een duurzame vers productie en distributie. Het meeste vers wordt lokaal en ambachtelijk bereid en in het zelfde gebied thuisbezorgd of afgehaald. Er rijden dus geen vrachtwagen vanuit distributiecentra het hele land door met vers. Het vers wordt lokaal gemaakt, lokaal thuisbezorgd of lokaal afgehaald.

Wie is graaggedaan.nl?

Achter graaggedaan zit een heel team vol passie voor vers en versdetaillisten. Wij bouwen elke dag aan een plaform waar onze klanten net zo prettig kunnen winkelen als lokaal. Dit doen we samen, met klanten en versspecialisten, alles om verswinkelen zo prettig en makkelijk mogelijk te maken.

Wil jij ook op graaggedaan.nl?

Dat kan! We maken webwinkels voor verswinkeliers en op ons platform graaggedaan plus helpen bij de communicatie en marketing. Klik hier voor uitgebreide informatie, mogelijkheden en prijzen.